Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Paratha II

Paratha II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
350 g.hvedemel
0.5 tsk.salt
4 spsk.olie
1.25 dl.varmt vand
 
4 spsk.ghee smeltet
 
Opskrift:
Mel og salt sigtes sammen. Gnid olien ind i melet.

Vandet tilsættes langsomt, til der kan æltes en blød dej. Den æltes ca. 10 minutter, til den ikke længere klistrer.

Dejen deles i 16 boller, som flades ud på let melet bord og rulles til cirkler på ca. 20 cm.

De pensles med en smule ghee og foldes til halvcirkler, pensles igen og foldes til en trekant, som rulles tyndt ud på et melet bord.

En stegepande opvarmes for jævn varme. Steg en udrullet trekant 1 minut på hver side, til den får brune pletter. Sættes til side. Steg de øvrige trekanter på samme måde

Kom ghee på panden og steg parathabrødene, et ad gangen, i 1-2 minutter. Vendes en enkelt gang. (hold de allerede stegte brød varme i alufolie, mens de øvrige steges).


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2838 gange,
og udskrevet 52 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu