Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Squash og pinjekerne kager

Squash og pinjekerne kager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12-14 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Frederikke

Indsendt :





Ingredienser:
100 g.revet squash
200 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1 tsk.salt
100 g.finthakkede mandler
1 æg
130 g.sukker
1.5 dl.piskefløde
0.75 dl.rapsolie
100 g.pinjekerner
 
 Flødeostglasur:
150 g.flormelis
120 g.blød flødeost
1 letpisket, pasteuriseret æggehvide
1 knsp.salt
1 tsk.vanilleessens
 
 Pynt:
100 g.pinjekerner
 


Opskrift:

1. Varm ovnen op til 180 grader
2. Bland squash, mel, bagepulver, salt
og mandler i en stor skål.
3. Bland æg, sukker, piskefløde, olie
og pinjekerner i en anden skål.
Hæld blandingen op i den første skål,
og rør det godt sammen med et piskeris
eller en træske.
4. Fyld papirsformene ca. 3/4 op med dej
og bag kagerne i 20-25 minutter, eller
til en tandstikker stukket ind i midten,
kommer ud uden dej. Tag dem ud af ovnen,
og lad dem køle af.
5. Glasur: Pisk ingredienserne sammen til en let og smørbar konsistens. Smør
den på kagerne, og drys nogle få pinjekerner på hver inden serveringen.
Du kan nøjes med at drysse flormelis på
de af kølede kager.

Tips:

Her er en god måde at bruge squash på, og tilmed få dine børn til at spise dem. De opdager ingenting, men vil helt sikkert bede om flere. Voksne vil synes det er et hit.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 3239 gange,
og udskrevet 55 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu