tørgær el. alm gær 100g2 pk. tørgær el. alm gær 100g
350
g.
Jyttemel350 g. Jyttemel
500
g.
god lys melblanding500 g. god lys melblanding
Evt.
1 spsk. husk ( alt efter melblanding) Evt. 1 spsk. husk ( alt efter melblanding)
1
tsk.
kardemomme1 tsk. kardemomme
1
tsk.
groft salt1 tsk. groft salt
2
spsk.
solsikkeolie2 spsk. solsikkeolie
6-7
dl.
lunkent/varmt vand6-7 dl. lunkent/varmt vand
Opskrift:
Squash, honning, olie, vand og kærnemælk blandes. (Hvis der bruges alm. gær røres det ud i de 6 dl vand inden)Mel, Tørgær, husk, kardemomme og salt blandes godt. De tørre ingredienser tilsættes squashblandingen lidt efter lidt. brug gerne en røremaskine eller håndmixer med delkroge.Dejen æltes herefter på bordet. Formes og lægges over i en oliesmurt brødform. Brødet prikkes med en gaffel og stilles til hævning i ca. 25 min.Pensles med kaffe og bages ved 190c grader(varmluft) i ca. 45-50 min.God fornøjelse!
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 7820 gange, og udskrevet 134 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider