Kommentarer
- 2012-09-03 19:47:03 Mmm, de er bare gode! Jeg bruger dem som burgerboller, madpakkeboller, pølsehorn - ja, selv som mine flutes. De er bare gode til alt! I dag måtte jeg bage dem med halv/halv hvedemel og grahamsmel. Stadig lækkert! :)
- 2011-11-02 18:46:15 Må man pensele bollerne?
Henriette - 2011-08-14 23:53:17 Helt FANTASTISKE boller! Jeg lavede dobbelt portion og den ene med gulerod. Kan varmt anbefales. Erstattede også noget af hvedemelen med ca 50g havreklid (i min dobbelte portion) og ca 200-300g groft rugmel (efter behag). De er virkelig lækre, men som flere skriver mangler de salt - det dobles her i huset fremover! De bliver rigtig lækre og luftige og fylder dejlig meget mere i maven end de normale købeburgerboller. Super nemme at lave. Men husk nu at olie først må komme i efter der er tilsat noget mel i dejen, ellers mættes gærcellerne af fedtet og bliver sløve. De skal FØRST have en portion mel, så olie, så resten af melen. :)
Mette - 2011-08-14 18:55:03 Super gode, jeg skiftede 100 g mel ud med grahamsmel - det var lækkert :0)
Har lavet dem et par gange nu.
Christina - 2011-06-12 19:09:13 Gode boller, jeg blandende lidt pizzamel og grahamsmel i, rigtig lækkert :)
abcpigen - 2010-09-09 09:08:00 Jeg tror jeg vil prøve den opskrift jeg har nemlig fødselsdag den. 10/9 og til aftensmad skal vi have burger og så er det nok bedre at lave bollerne selv end at købe de der luft burgerboller i rema1000
Thomas Pape - 2010-07-17 18:08:57 Verdensklasse!! de er super nemme at lave. mere er det ikke at sige til det :-)
Marianne Rahbek - 2010-06-13 12:55:39 Fantastiske burger boller!
forslag:
Bag bollerne dagen før, og varm dem på grillen sammen med bøfferne! Et rigtig sommerhit!
Ibensara - 2009-09-22 11:57:54 Helt fantastiske burgerboller, vi bruger dem også til pålægsboller. mums. De kan bare ikek være bedre :-)
|