Smelt chokolade (200 g.) og smør sammen. Afkøl det lidt.
Bland mel, bagepulver og salt i en skål.
Pisk æg, sukker, vanillekorn (og evt. kaffe) til en luftig æggesnaps med en el-håndmikser i en anden skål. Bland chokoladen og melblanding i. Vend den grofthakkede chokolade (60 g.) og grofthakkede nødder i. Blandingen vil være mere fast end almindelige muffins.
Fordel dejen i smurte forme og glat den ud (kom lidt vand på fingeren). Bag dem i 15 min. Pas på at de ikke får for meget, for de skal være fugtige indvendig.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 3524 gange, og udskrevet 80 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider