grøn peber renset og i små stk.0.5 grøn peber renset og i små stk.
0.5
gul peber renset og i små stk.0.5 gul peber renset og i små stk.
0.5
rød peber renset og i små stk.0.5 rød peber renset og i små stk.
1
løg fint hakket1 løg fint hakket
1
chili fint hakket (hvis den ønskes stærk, lad da kernerne blive i.)1 chili fint hakket (hvis den ønskes stærk, lad da kernerne blive i.)
1.5
dl.
ketchup1.5 dl. ketchup
2
dl.
cider2 dl. cider
0.5
dl.
7up eller sprite0.5 dl. 7up eller sprite
2
spsk.
farin2 spsk. farin
smag til med salt og frisk kværnet peber smag til med salt og frisk kværnet peber
Opskrift:
honningen varmes i en gryde, tilsæt peberne og løg og sauter indtil de er bløde men uden at tage farve (ca. 5 min) tilsæt resten af ingredienserne og lad saucen simre utildækket indtil den er tyk (15min). Saucen kommes i en blender (*** LIDT AF GANGEN ***) Husk det nu LIDT AF GANGEN hvis Du ikke vil ha' grillsauce over hele køkkenet) alternativt kan du blende løg,chili og peberfrugter til at starte med.
Smag til, saucen skal være sød og hot
Hvis saucen er for tyk, tilsæt mere 7UP
Saucen afkøles og serveres kold
Kan holde sig flere måneder i køleskab
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4683 gange, og udskrevet 79 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider