Kommentarer
karin - 2017-01-13 10:13:11 dejlig stegt kalvecoulotte mør og lækker.
Claus M - 2015-12-31 16:25:45 Den er lige til at gå til, og min steg blev rosa . Så her fra er det 5 fine prikker
preben - 2015-09-24 17:00:29 den jeg har vejer ca 1400
Charlotte - 2015-06-07 22:54:12 Kødet bliver dejlig mørt! Virkelig lækkert!
- 2013-06-01 16:10:36 De nævnte 25, 20 og 15 minutter, hvordan håndterer jeg det, hvis det er en steg på 1,8 kg.
- 2013-01-17 17:20:46 kan man stege stegen dagen før ?
søren bomholt - 2010-12-31 11:50:37 serveresed tyttebær el. solbær syltetøj
det er da tosse godt
Bodil, Kbhvn. - 2010-09-27 17:27:40 Perfekt ret, selvom det ikke lykkedes at fremskaffe brøndkarse.
Saucevariationen med hvidvinseddike er pikant og lækker.
Creme fraiche: Karoline serien indbefatter bægre beregnet til VARME RETTER.
Tovery - 2009-07-14 18:32:02 Interval-stegning er altid godt til oksekød. F.eks. har jeg flere gange stegt en oksefilet a 3 omgange således -og de 2 første gange kan gøres dagen før gæstemiddagen: 20 min. for FULD varme, 230 grader. ud at hvile 1 times tid. Gentag processen -og pak ind. Gem nu stegen væk evt. til næste dag -og steg den igen ved 230 grader ca et kvarter til 20 min. alt efter størrelse. Nu er den rose hele vejen igennem..
Linda-m - 2009-05-27 20:47:29 Min sovs blev ikke så jævn efter jeg tilsatte creme fraiche, kan det være fordi jeg kun brugte den med 18%? Eller kogte jeg den bare ikke godt nok igennem? Jeg vil gerne høre hvordan jeg kan undgå de helt helt små klumper :-)
Eva Ø. Jensen - 0000-00-00 00:00:00 En fremragende fremgangsmåde, at kødet skal i ovnen ad flere gange. Fuldstændigt mørt!
|