Jomfruhummer i ovn med krydderurter

Jomfruhummer i ovn med krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
24 jomfruhummere
1 dl.olivenolie
1 citron saft heraf
4 fedhvidløg, finthakkede eller knuste
1 bdt.hakket persille
 salt
 peber
 
2-3 citroner
 brød
 
Opskrift:
Klip toppen af hummerhalerne, start ved hovedet og klip ned, rundt ved halen og op til hovedet igen. Læg hummerne tæt sammen i en lille bradepande. Bland resten af ingredienserne og fordel dem over halerne med en ske. Sæt fadet i ovnen ved 250 grader i 8-10 min. Serveres med cironbåde og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 15549 gange,
og udskrevet 366 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-30 21:33:36
super godt, og al "afaldet" fra hummerne skallerne, hovedet, og hvad man ellers piller af, kan sammen med løg,chili og andre velsmagende krydderier og lidt hvidvin - koges ned til en fond, som sagtens fungerer som en "sovs", der kan jævnes let med philidelfia flødeost.