finthakkede el. knuste hvidløgsfed4 finthakkede el. knuste hvidløgsfed
1
bdt.
hakket persille1 bdt. hakket persille
salt salt
peber peber
2-3
citroner2-3 citroner
brød brød
Opskrift:
Klip toppen af hummerhalerne, start ved hovedet og klip ned, rundt ved halen og op til hovedet igen. Læg hummerne tæt sammen i en lille bradepande. Bland resten af ingredienserne og fordel dem over halerne med en ske. Sæt fadet i ovnen ved 250 grader i 8-10 min. Serveres med cironbåde og brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 14325 gange, og udskrevet 340 gange.
Kommentarer
C.Larsen - 2009-11-30 21:33:36 super godt, og al "afaldet" fra hummerne skallerne, hovedet, og hvad man ellers piller af, kan sammen med løg,chili og andre velsmagende krydderier og lidt hvidvin - koges ned til en fond, som sagtens fungerer som en "sovs", der kan jævnes let med philidelfia flødeost.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider