Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Citronmarinade, krydret

Citronmarinade, krydret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Marinader

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Saft og fintreven skal af 1 citron
1 tsk.groft salat
1 tsk.friskkværnet sort peber
1 tsk.stødt spidskommen
1 tsk.Garam masala (Indisk blandingskrydderi)
1-2 spsk.ekstra Jomfru olivenolie
 


Opskrift:

Alle ingredienser blandes og vi er klar til "at køre". Særdeles velegnet til lammekølle- og/eller koteletter samt kylling og/eller kyllingeudskæringer.

De hele stykker kød bør steges/grilles i ovnen. Kødet pensles og opbevares utildækket, hvis muligt, i 1-2 timer før stegningen. Marinaden har en evne til, at lukke porerne i kødet, således alt saft og kraft bliver der hvor det skal. (Med mindre du "punktere det" med en stegegaffel, når det er stegt/grillet).

Den overskydende marinade bruges til, at pensle med under stegningen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 26912 gange,
og udskrevet 291 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu