usaltet smør(blødgjort)250 g. usaltet smør(blødgjort)
250
g.
lys muscovado sukker250 g. lys muscovado sukker
275
g.
hvedemel275 g. hvedemel
25
g.
kakaopulver 25 g. kakaopulver
1
tsk.
stødt mixed spice1 tsk. stødt mixed spice
4
æg4 æg
200
g.
blandede nødder(paranødder)200 g. blandede nødder(paranødder)
250
g.
mælkechokolade(hakket)250 g. mælkechokolade(hakket)
100
g.
syltet ingefær(hakket)100 g. syltet ingefær(hakket)
250
g.
blandede frugter(tørrede)250 g. blandede frugter(tørrede)
Opskrift:
Smør en rund bageform på 20 cm i diameter og beklæd den med bagepapir. Blødgør smør og sukker i en skål. Si mel, kakao og "mixed spice" i en skål. Tilsæt æg og pisk til en jævn blanding.
Gem 25g af de hakket nødder, 40g af den hakket chokolade og halvdelen af den syltede ingefær. Kom resten i skålen sammen med de blandede, tørrede frugter og bland godt. Vend dejen over i den smurte bageform og glat overfladen. Drys med de gemte nødder, chokolade og ingefær. Bag i en forvarmet ovn ved 150 grader i 1 1/4-1 1/2 timer, indtil man kan stikke i midten af kagen med en bagepind, uden at der hænger dej ved. Lad kagen køle af i formen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8948 gange, og udskrevet 78 gange.
Kommentarer
xxx - 2009-09-25 11:15:47 hvad er mixed spice?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider