usaltet smør(blødgjort)57 g. usaltet smør(blødgjort)
50
g.
flormelis50 g. flormelis
3
spsk.
rom 3 spsk. rom
Pandekager: Pandekager:
100
g.
hvedemel100 g. hvedemel
15
g.
kakaopulver15 g. kakaopulver
1
tsk.
bagepulver 1 tsk. bagepulver
25
g.
sukker25 g. sukker
1
æg1 æg
125
g.
mælkechokolade(grofthakket)125 g. mælkechokolade(grofthakket)
25
g.
rosiner(små)25 g. rosiner(små)
25
g.
mandelfager25 g. mandelfager
olie til bagning olie til bagning
Opskrift:
Først laves romsmørret. Pisk smørret blødt i en skål. Tilsæt flormelis og rom og pisk det sammen til en let og cremet konsistens. Kom smørret på en tallerken. Dernæst laves pandekagerne. Simel, kakaopulver og bagepulver i en skål. Tilsæt sukker. Lav et hul i midten af blandingen og tilsæt æg og en smule af mælken. Pisk blandingen til en stiv dej, og pisk derefter resten af mælken i. Til sidst røres chokoldestykker, rosiner og mandelflager i dejen. Opvarm en smule olie i en stor stegepande. Kom skefulde af dejen på panden og sørg for at få både frugt, mandelflager og chokolade med i hver pangekage. Bag forsigtig, indtil de lige er faste og brune på undersiden. Vend pandekagerne og bage endnu 1 minut. Lad dem dryppe af og hold dem varme, mens rensten af pandekagerne bages. Stabel pandekagerne oven på hinanden og kom skefulde af romsmør øverst.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(9 stemmer)
Opskriften er vist 7019 gange, og udskrevet 92 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider