Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Cokoladepandekager med romsmør

Cokoladepandekager med romsmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet.

Indsendt :



Ingredienser:
 Romsmør:
57 g.usaltet smør(blødgjort)
50 g.flormelis
3 spsk.rom
 
 Pandekager:
100 g.hvedemel
15 g.kakaopulver
1 tsk.bagepulver
25 g.sukker
1 æg
125 g.mælkechokolade(grofthakket)
25 g.rosiner(små)
25 g.mandelfager
 olie til bagning
 
Opskrift:
Først laves romsmørret. Pisk smørret blødt i en skål. Tilsæt flormelis og rom og pisk det sammen til en let og cremet konsistens. Kom smørret på en tallerken. Dernæst laves pandekagerne. Simel, kakaopulver og bagepulver i en skål. Tilsæt sukker. Lav et hul i midten af blandingen og tilsæt æg og en smule af mælken. Pisk blandingen til en stiv dej, og pisk derefter resten af mælken i. Til sidst røres chokoldestykker, rosiner og mandelflager i dejen. Opvarm en smule olie i en stor stegepande. Kom skefulde af dejen på panden og sørg for at få både frugt, mandelflager og chokolade med i hver pangekage. Bag forsigtig, indtil de lige er faste og brune på undersiden. Vend pandekagerne og bage endnu 1 minut. Lad dem dryppe af og hold dem varme, mens rensten af pandekagerne bages. Stabel pandekagerne oven på hinanden og kom skefulde af romsmør øverst.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (9 stemmer)

Opskriften er vist 6762 gange,
og udskrevet 87 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu