Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pebersovs

Pebersovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Tummes

Indsendt :


Pebersovs, billede 4 Pebersovs, billede 1 Pebersovs, billede 2 Pebersovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 g.Madagascar Peberkorn i saltlage
6 små Skalotteløg i helt små stykker
1 fedHvidløg presset
250 g.Champignon i skiver
3 spsk.flydende kalve/okse boullion
2 spsk.flydende trøffel/kantarel boullion
1 dl.Whiskey eller Cognac
 Alternativt til spiritussen kan man bruge 2 dl rødvin
 Paprika
5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Svits løg og champigning i en pande, og tilsæt 2 spsk peberkort - mos den ene spsk. for at forstærke pebersmagen.
Tilsæt derefter spiritussen eller vinen og tilsæt desuden 2 dl vand.
Lad det koge ned og og tilsæt så fløden.
Smag til med salt, peber og paprika.

Tips:

Det smager endnu bedre hvis det laves i en pande man har bruge til at stege bøfferne i. Man kan som pynt tilsætte lidt flere peberkorn.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (63 stemmer)

Opskriften er vist 172189 gange,
og udskrevet 3060 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Thomas G  -  2020-04-11 19:13:51
Har lavet den sovs adskillige gange nu. En drøm hver gang !!

Jytte  -  2018-03-16 18:30:27
Dejlig skarp smag

Jannie  -  2014-08-10 19:57:25
Hvor kan man købe Trøffel/kantarel boullion henne ?

Værebro  -  2012-11-03 13:26:53
Synes det er lidt ærgeligt med champignon og trøffel i en pebersauce. Jeg synes det giver en forkert smag. Hellere bruge lidt dijon sennep og honning til at smage til med. Vil give den 5ud af 10, det kan man nemt lave bedre, efter min mening.

Per  -  2012-09-11 08:26:49
Pas på med bouillonen, det er formentlig ikke koncentreret bouillon der menes her, som det du KAN købe på flaske/glas.

rasmus  -  2011-12-23 16:13:27
Jeg laver den uden champignon og trøffel kantaral bulion og kun med en kvart fløde. Kan varmt anbefales

Thomas  -  2011-04-06 21:28:59
#Anja, alt efter hvilke du bruger - kan det godt være du skal skylle dem. Nogle af dem ligger i en lage der ikke smager særlig godt. #Alexander, det skal tilsættes sammen med vand. Det er en ½ liter fløde.

Anja  -  2010-10-22 19:10:12
Jeg synes simpelthen ikke den smager ret godt. Jeg forstår ikke at den kan få så høj en karakter. Den smager alt for meget af syltet madagascar peber.

Alexander  -  2010-10-19 13:07:57
Lyder lækkert med alle de råvarer. Er nok ikke den helt store gourmet kok og derfor spørg jeg så nu om flg.: Hvor skal flg. bruges og i hvilke række følge? 3 spsk flydende kalve/okse boullion 2 spsk flydende trøffel/kantarel boullion Paprika Hvor meget er 1/2 fløde er det én halv ltr eller 1/2 dl?

Signe  -  2009-12-17 09:58:51
Fantastisk sauce!

Thomas  -  2009-04-06 21:23:29
Super, super lækker sovs - den bedste jeg nogen sinde har smagt...!