Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kanel filos med frugt og nøder

Kanel filos med frugt og nøder , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet.

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.frugt- og nøddechokoldebar
8 plader filodej
1 æg (pisket)
40 g.sukker
1 tsk.stødt kanel
 
 olie til at friturestege i grofthakkede, ristede hasselnødder eller mandler til at pynte med
 
Opskrift:
Med en vame kniv skæres chokoladen i 6 stykker på tværs. Læg et stykke filodej på en bordplade og pensel med en smule pisket æg. Læg en anden dejplade over den første og pensl igen med ægget. Skær dejstykket i firkanter. Læg et stykke chokoladebar på en firkanterne. Fold de to korte ender ind over chokolden og smør med mere æg. Rul dejen sammen, så chokoladen er pakket helt ind. Gøre det sammen med resten af dejen. Stil dejrullerne koldt i 30 min. Bland sukker og kanel. Opvarm 5 cm olie i en stor gryde til 180-190 grader. Kom halvdelen af filo rullerne i gryden og lad dem stege ca. 2 min, indtil de er gyldne. Tag dem op med en hulske, og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Steg resten på samme måde. Vend filo rullerne i kanelsukkeret og server drysset med ristede nøder.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3015 gange,
og udskrevet 62 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu