Bagte bananer med chokoladesauce

Bagte bananer med chokoladesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet.

Indsendt :

Ingredienser:
4 faste bananer(skrællen på)
1 spsk. citonsaft
 
 Sauce:
1 dl.piskefløde
125 g.letbitter chokolade(små stykker)
25 g.usaltet smør
125 g.gylden sirup
 
 letpisket flødeskum el. vannillis
 servers til
 
Opskrift:
Læg bananerne i et lavt, ovenfast fad.
Smør skrællen med cironsaft og bag i en forvamet ovn ved 180 grader i 20 min, eller indtil bananerne er blevet mørke og føles bløde.
Imens tilberedes sauce. Kom piskefløde, chokolade, smør og gylden sirup i en lille, tykbundet gryde.
Opvarm forsigtigt under jævnlig omrøring, indtil chokoladen er smeletet. Bring i kog og lad det koge i 2 min, indtil saucen er blevet en smule tyk. Læg bananerne på vame tallerkener. Skræl bananerne en smule, så kødet kan ses. Pynt med flødeskum el. is og serves straks med den varme sauce til.


karakterer:
Opskriften er vist 14305 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

A  -  2012-02-11 21:01:09
Heeelt vildt lækkert! :)