letbitter chokolade(små stykker)125 g. letbitter chokolade(små stykker)
25
g.
usaltet smør25 g. usaltet smør
125
g.
gylden sirup125 g. gylden sirup
letpisket flødeskum el. vannillis letpisket flødeskum el. vannillis
servers til servers til
Opskrift:
Læg bananerne i et lavt, ovenfast fad.
Smør skrællen med cironsaft og bag i en forvamet ovn ved 180 grader i 20 min, eller indtil bananerne er blevet mørke og føles bløde.
Imens tilberedes sauce. Kom piskefløde, chokolade, smør og gylden sirup i en lille, tykbundet gryde.
Opvarm forsigtigt under jævnlig omrøring, indtil chokoladen er smeletet. Bring i kog og lad det koge i 2 min, indtil saucen er blevet en smule tyk. Læg bananerne på vame tallerkener. Skræl bananerne en smule, så kødet kan ses. Pynt med flødeskum el. is og serves straks med den varme sauce til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5
(21 stemmer)
Opskriften er vist 14147 gange, og udskrevet 122 gange.
Kommentarer
A - 2012-02-11 21:01:09 Heeelt vildt lækkert! :)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider