Smør eller Margarine (blødt)1 dl. Smør eller Margarine (blødt)
2
dl.
Sukker2 dl. Sukker
0.5
dl.
Honning0.5 dl. Honning
1
tsk.
Vaniljesukker1 tsk. Vaniljesukker
2
tsk.
Bagepulver2 tsk. Bagepulver
0.25
tsk.
Salt0.25 tsk. Salt
4.5
dl.
Blåbær friske eller frosne4.5 dl. Blåbær friske eller frosne
4.5
dl.
hvedemel4.5 dl. hvedemel
1
dl.
Mælk1 dl. Mælk
Opskrift:
1. Varm ovnen op til 230 grader.
2. I en skål, rør i smøren til den er cremet. Tilsæt sukkeret, og rør til det er luftigt.
3. Put æggene i ét af gangen.
4. Tilsæt vaniljesukker, bagepulver, honning & salt.
5. Tilsæt 2 dl. Mel og halvdelen af mælken, og rør rundt. Bagefter tilsættes resten af melet + mælken.
6. Blåbærrene foldes i dejen.
7. Fyld ca. 18 muffin forme.
8. Bages i ca. 20 minutter ved 230 grader i midten af ovnen.
Opskriften er vist 11055 gange, og udskrevet 195 gange.
Kommentarer
- 2014-08-26 12:08:48 Jeg synes det ville være at den der har lagt opskriften op svare på de spørgsmål der bliver stillet. Der mangler antal æg i opskriften. Kan oplyse a jeg har brugt 2 æg. og så sat varmen på 210 grader
- 2012-05-17 11:40:43 Jeg satsede på at det ene 4 tal var antal frosne dl blåbær og det andet 4 tal var antal æg .. Indtil videre ser det okay ud
- 2010-03-23 14:02:49 der står ikke hvor mange æg ?????????
- 2010-03-19 16:57:15 hvad er det de der 4 taller betyder?
elisabeth - 2009-12-31 13:37:39 hvor står det, hvor mange æg, der skal i????
Mai-Britt L - 2009-04-02 19:35:07 De bliver super med tørrede blåbær.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider