Alle indgredienserne arbejdes godt sammen. Dejen rulles ud i 4 stænger. Hvert stykke deles igen i 25 stykker. Dejstykkerne rulles i hånden til kugler, der sættes på smurte plader og trykkes flade med en gaffel (dyb gaflen i vand, så hænger dejen ikke i). Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader (middel varme) i ca. 6 min. (Giver dem altid 8-10 min. de plejer aldrig at være færdige før)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 11139 gange, og udskrevet 194 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider