Løgene hakkes. Rødbederne skrælles og skæres i grove terninger. Kartofler skylles, skrælles og skæres i terninger. Smørret varmes op i en gryde, og løg, rødbeder og kartofler steges let ved middel varme i 5 minutter.
Grøntsagsbouillonen hældes på, og det bringes i kog. Det koger ved middel varme i 40 minutter. Det pureres grundigt med stavblenderen og krydres med salt og peber.
Suppen sis, 1 dl piskefløde tilsættes, og den koges op igen. Så øses den op i 4 tallerkner, og hver tallerken pyntes med 1 tsk flødepeberrod og fintsnittet purløg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11402 gange, og udskrevet 398 gange.
Kommentarer
- 2016-08-29 12:49:31 Er der en opskrift på flødepeberod
Lone - 2013-03-03 18:05:53 Hvad er flødepeberrod ?
Berit - 2009-09-23 16:13:44 Den smager helt fantastisk, et hit med den flødepeberod til.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider