Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammebov i tomat

Lammebov i tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 lammebov uden ben
2 spsk.mel
15 g.smør
1 spsk.olie
 salt
1 tsk.paprika
1 kvistfrisk rosmarin
1 fedhvidløg
8 tomater
2 dl.tør hvidvin
 
 


Tilbehør:
løse ris, grønne bønner og flûtes
Opskrift:

Skær lammeboven i ca. 2½ cm tykke skiver og vend dem i mel. Varm fedtstoffet og olien i en tykbundet gryde. Brun skiverne heri. Tilsæt salt, paprika, rosmarin og knust hvidløg. Tag gryden af varmen.

Skold og flå tomaterne og skær dem i både. Kom tomater og hvidvin i gryden. Bring det i kog og lad det snurre ved svag varme under låg i 25 min. eller til kødet er mørt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5871 gange,
og udskrevet 104 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu