sødmælksyoghurt naturel300 g. sødmælksyoghurt naturel
300
g.
vanilleyoghurt300 g. vanilleyoghurt
40
g.
flormelis40 g. flormelis
3
spsk.
appelsinsaft3 spsk. appelsinsaft
2
spsk.
karalmelsauce (færdigkøbt) til hver portion2 spsk. karalmelsauce (færdigkøbt) til hver portion
Opskrift:
Husblassen sættes i blød i koldt vand.
Yoghurten og flormelisen røres sammen.
Appelsinsaften varmes op, den opblødte husblas smeltes deri, og det hele røres derefter i yoghurten.
Fyld massen i 4 kopper og stil dem koldt i mindst 4 timer.
Cremen løsnes i kanten med en lille kniv. Kopperne dyppes hurtigt i meget varmt vand og cremen vendes ud på tallerkner.
Hæld 2 spsk karamelsauce over hver portion.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3761 gange, og udskrevet 85 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider