Karamelcreme med yoghurt

Karamelcreme med yoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
4 blade husblas
300 g.sødmælksyoghurt naturel
300 g.vanilleyoghurt
40 g.flormelis
3 spsk.appelsinsaft
2 spsk.karalmelsauce (færdigkøbt) til hver portion
 
Opskrift:
Husblassen sættes i blød i koldt vand.
Yoghurten og flormelisen røres sammen.
Appelsinsaften varmes op, den opblødte husblas smeltes deri, og det hele røres derefter i yoghurten.
Fyld massen i 4 kopper og stil dem koldt i mindst 4 timer.
Cremen løsnes i kanten med en lille kniv. Kopperne dyppes hurtigt i meget varmt vand og cremen vendes ud på tallerkner.
Hæld 2 spsk karamelsauce over hver portion.


karakterer:
Opskriften er vist 3957 gange,
og udskrevet 93 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu