tærtedeje røres af mel, margarine vand og lidt salt. ca halvdelen af dejen udrulles og en bradepande fores dermed.
kartofler skrælles og snittes tyndt - helst på food-processer. Løgene snittes og blandes med kartoflerne og fyldes i tærteformen.
bacon skæres i småstykker og svitses til det skiller ad. fordeles derefter over kartoflerne.
mælk, fløde og æg blandes med lidt salt, peber og andre krydderier f.eks. muskatnød, og fordeles over kartoflerne.
Resten af tærtedejen udrulles og lægges som låg på tærten - husk at prikke låget med en gaffel.
bages i ovn ved lav temperatur i lang tid. f.eks. 150 grader i ca 2 timer.
Tips:
tærten forberedes dagen i forvejen, og stå i køleskab natten over, inden den så bages næste formiddag.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4898 gange, og udskrevet 106 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider