Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget helleflynder med creme fraiche på saltbagte kartofler

Røget helleflynder med creme fraiche på saltbagte kartofler , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Ukendt oprindelseslandKilde : Fiskeopskrift.dk

Indsendt :



Ingredienser:
12 små kartofler - mallorcakartofller eller lignende.
4 skiver røget helleflynder
1 dl.creme fraiche 18%
2 fedpresset hvidløg
12 små duske dild
 Groft salt
 Olivenolie
 
Opskrift:
Skyl kartoflerne godt - skræl dem ikke, bare skyl. Kog dem 10 minutter, og skær et snit i hver kartoffel, og tryk dem i enderne, så 'snittet' åbner. Læg kartoflerne i et ovnfast fad, dryp med olivenolie og drys med groft salt.

Bag nu kartoflerne i en 225 grader varm ovn i 25 minutter. Lad dem køle af.

Creme fraiche røres med presset hvidløg, og hviler ½ time. Læg en klat på hver kartoffel.

helleflynderen skærer du i mundrette stykker og lægger på kartoflen sammen med cremefraichen.

Læg en dusk dild på, og server retten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9009 gange,
og udskrevet 113 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu