Skyl kartoflerne godt - skræl dem ikke, bare skyl.
Kog dem 10 minutter, og skær et snit i hver kartoffel, og tryk dem i enderne, så 'snittet' åbner.
Læg kartoflerne i et ovnfast fad, dryp med olivenolie og drys med groft salt.
Bag nu kartoflerne i en 225 grader varm ovn i 25 minutter.
Lad dem køle af.
Creme fraiche røres med presset hvidløg, og hviler ½ time.
Læg en klat på hver kartoffel.
helleflynderen skærer du i mundrette stykker og lægger på kartoflen sammen med cremefraichen.
Læg en dusk dild på, og server retten.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9276 gange, og udskrevet 120 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider