Fiskefilet i muslingeskaller

Fiskefilet i muslingeskaller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : ladyblue

Indsendt :

Ingredienser:
4 fiske-/rødspættefileter
 salt
 peber
2 dl.æbelmost eller hvidvin
4 muslingeskaller (fra bager/supermarked
1 ps.dybfrossen rejer (ca. 100g)
150 g.mayonnaise
0.5 tsk.karry
1 dl.piskefløde (piskes til flødeskum)
1 hårdkogt æg - hakkes
1 spsk.kapers
 citronskiver
 dild
 
Opskrift:
Kom salt og peber på fileterne, Rul dem sammen fra halen. Placer dem tæt sammen i en lille gryde og hæld vin/æbelmost ved, damp dem møre for svag varme. Det tager kun ca. 5. min. tages forsigtigt op og afkøles. Bland rejer og kapers i mayonaisen, smag til med karry og salt - kom flødeskummen i.
Fiskerullerne lægges i skallerne og sovsen hældes over fiskerullerne. Pynt med dildkviste, hakket æg og citronskiver

Tips:

Kan laves i god tid, da retten serveres kold. Sovsen kan laves om formiddagen og sættes i køleskabet, det samme gælder fileterne. Lige før gæsterne kommer, lægges fisken i skallerne, sovsen kommes på og derefter pyntes. Advarsel: den mætter meget. Kan evt ændres således: Køb alm. tarteletter og halver fileterne, men sovsen er den samme


karakterer:
Opskriften er vist 7488 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu