Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pasta med kalvelever

Pasta med kalvelever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
400 g.pasta feks. båndpasta
300 g.kalvelever
4 skiverbacon
1 hakket løg
3 dl.oksekødsbouillon
1 tsk.tørret oregano eller 1 spsk frisk
1 dl.fløde 13%
2 tsk.majsstivelse
 
Opskrift:
Pastaen koges efter anvisning på emballagen.

Leveren skæres i tynde strimler. Baconskiverne skæres ligeledes i tynde strimler. Baconstrimlerne svitses. Kalveleveren og løget svitses med. Bouillon og oregano tilsættes. Snurrer sammen ca. 5 min.

Majsstivelsen udrøres i fløden og røres i ragouten. Ragouten koges igennem.

Kan evt. serveres med agurkestænger.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 10129 gange,
og udskrevet 292 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu