Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pasta med kalvelever

Pasta med kalvelever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :




Ingredienser:
400 g.pasta feks. båndpasta
300 g.kalvelever
4 skiverbacon
1 hakket løg
3 dl.oksekødsbouillon
1 tsk.tørret oregano eller 1 spsk frisk
1 dl.fløde 13%
2 tsk.majsstivelse
 


Opskrift:

Pastaen koges efter anvisning på emballagen.

Leveren skæres i tynde strimler. Baconskiverne skæres ligeledes i tynde strimler. Baconstrimlerne svitses. Kalveleveren og løget svitses med. Bouillon og oregano tilsættes. Snurrer sammen ca. 5 min.

Majsstivelsen udrøres i fløden og røres i ragouten. Ragouten koges igennem.

Kan evt. serveres med agurkestænger.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9238 gange,
og udskrevet 262 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu