Sushi ris 02
Fryseegnet : Er ikke fryseregnet Indsendt af : Sonja Indsendt : Red : |
|
|
Skyl risne grundigt. Bring vand og ris i kog og lad det simre i 12min. Tag risne af varmen og lad dem trække i 20min uden at løfte loget. Opløs sukker og salt eddiken. Vend risne over i en stor skål og fordel eddikeblandingen over risne. Skær med en træspadel gennem risblandingen til klumperne er væk. Sushiris er klar til at blive formet når de har håndtemperatur (ca 25 grader).
|
|
Opskriften er vist 6074 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne