Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sushi ris

Sushi ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseregnet

Indsendt af : Sonja

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.Sushiris
4.5 dl.Vand
2 tsk.Hvidt sukker
0.25 tsk.Havsalt
2.5 spsk.Riseddike
 
Opskrift:
Skyl risne grundigt. Bring vand og ris i kog og lad det simre i 12min. Tag risne af varmen og lad dem trække i 20min uden at løfte loget. Opløs sukker og salt eddiken. Vend risne over i en stor skål og fordel eddikeblandingen over risne. Skær med en træspadel gennem risblandingen til klumperne er væk. Sushiris er klar til at blive formet når de har håndtemperatur (ca 25 grader).


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5088 gange,
og udskrevet 102 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu