Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sprød butterdej med dildcreme og rejer

Sprød butterdej med dildcreme og rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Thisgaard

Indsendt :



Ingredienser:
2 Plader butterdej (ca. 150 g)
 
 Dildcreme:
100 g.Apetina i blok
1 dl.Cheasy fraiche 9%
1 tsk.friskpresset limesaft
0.5 dl.finthakket frisk dild
 Friskkværnet peber
 
 Fyld:
300 g.rejer
2 tomater (ca. 240 g)
 Blandede babysalatblade (ca. 50 g)
 
 Pensling:
1 sammenpisket æggeblomme
 
 Pynt:
 dildkviste
 
Opskrift:
Læg butterdejen til optøning på køkkenbordet.

Dildcreme:
Skær en tynd skive ost fra til pynt. Pisk resten af osten blød med en håndmixer. Tilsæt fraiche og pisk resten af ingredienserne i. Stil ostecremen tildækket i køleskabet i mindst 15 min.
Smag til.

Del butterdejspladerne på midten. Skær halvt igennem hver butterdejsfirkant fra hjørne til hjørne, så der bliver et kryds i midten. Pensl butterdejsstykkerne med æggeblomme. Læg butterdejsstykkerne på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen til de er gyldne. Lad dem køle af på en bagerist.

Fyld:
Pres forsigtigt vandet ud af rejerne og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Skær tomaterne i både og fjern kerner og stilk med en kniv. Skær tomatkødet i tynde strimler.

Ved serveringen:
Flæk butterdejsstykkerne.
Læg de 4 bunde på portionstallerkener og anret herpå ostecreme, salat, rejer og tomatstrimler. Læg lågene på og pynt med dildkviste og lidt ost.


Tips:

Bagetid: Ca. 15 min. ved 225°.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10733 gange,
og udskrevet 153 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu