Hurtige fiberboller
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Indsendt : |
|
|
1. Hæld yoghurt naturel og vand i en
skål og opløs gæren heri. Tilsæt salt, honning, grahamsmel og hørfrø. Rør hvedemel i dejen lidt ad gangen og rør, til dejen er blød og godt klistret. 2. Fordel dejen (brug evt. 2 skeer) i 12 boller på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve tildækket et lunt sted ca. 1½ time. 3. Tænd ovnen på 200 grader. Drys bollerne med lidt mel og bag dem i ca. 20 min. |
|
Opskriften er vist 9353 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne