Landværtindens kalvegryde

Landværtindens kalvegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Landværtindens kalvegryde, billede 4 Landværtindens kalvegryde, billede 1 Landværtindens kalvegryde, billede 2 Landværtindens kalvegryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.røget flæsk eller bacon
1 kg.kalvebov
1 løg
 margarine til stegning
4 dl.bouillon
3 gulerødder
 salt
1 tsk.estragon
0.25 hvid peber
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Skær det røget flæsk/bacon i strimler læg det i en gryde og varm langsomt op, sådan at fedtet smelter af.

Skær kalvekødet i terninger hak løget Brun begge dele i fedtet, tilsæt evt. lidt margarine. Hæld bouillonen ved og lad kødet småstege ved svag varme ca. 1 time.

Når den halve stegetid er gået, skæres gulerødderne i terninger, og tilsættes Der drysses med salt, peber og estragon.

Drys den færdige ret med hakket persille og server fra gryden.





karakterer:
Opskriften er vist 40474 gange,
og udskrevet 684 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu