dekorers med smeltet chokolade dekorers med smeltet chokolade
Opskrift:
skallen fra appelsin og lime skæres i tynde strimler med juliennejern og koges med saft og sukker indtil sirupkonsistens. smør og marcipan røres sammen med æggeblommer og mel, hviderne piskes stive og vendes i. den afkøled sukkerlage blandes i og kagen bages i en smurt springform i 40 min. ved 175 grader
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7315 gange, og udskrevet 129 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider