Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nøddefarseret kyllingebryst med syrlig rødbedesalat

Nøddefarseret kyllingebryst med syrlig rødbedesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalatRet : Salat - Salater

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
25 g.Friske hasselnøddekerner
25 g.Blå ost fx gorgonzola
 
4 Kyllingebryststykker uden skind og ben
4 kviste Rosmarin
4 Kødnåle
 
 Rødbedesalat:
600 g.Rødbeder
0.5 dl.Hånsebouillon
2 spsk.Balsamicoeddike
1 spsk.Sukker
 
Opskrift:
Hak nødderne groft, og bland dem med osten, der smuldres.

Flæk kyllingebryststykkerne horisontalt, og læg nødde-ostefyldet på. Læg også en rosmarinkvist ved. Rul, og luk med kødnåle. Pensl overfladen med lidt olie, og drys med salt og peber. Steg stykkerne i ovnen ved 225 grader i 20-25 min., til de netop er helt gennemstegte.

Rødbedesalat:
Skyl rødbederne, og skræl dem. Skær dem i terningstore stykker. Giv dem et 5 min's opkog i saltet vand. Overhæld med kold vand i et dørslag, og vend røbederne med en lage af hønsebouillon, eddike og sukker kogt sammen.

Server brød til.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7518 gange,
og udskrevet 107 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu