Kvag med urter eller krydderier150 g. Kvag med urter eller krydderier
2
dl.
creme fraice2 dl. creme fraice
0.5
tsk.
Karry0.5 tsk. Karry
1
hovedsalat1 hovedsalat
250
g.
fine ærter (kogte)250 g. fine ærter (kogte)
200
g.
rejer200 g. rejer
Dild Dild
Opskrift:
Rens og skyld blomkålen. Læg den evt. i koldt vand tilsat salt i 10 minutter.
Kog blomkålen til den er mør, ca. 15 minutter. Afkøl blomkålen og læg den godt afdryppede blomkål på et fad.Rør kvarg og creme fraice sammen. Hæld lidt af salatsausen over blomkålen og server resten til. Læg salat blade, kogte ærter og rejer omkring blomkålen. Pynt med dild og rejer. Tilbehør flutes.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 8059 gange, og udskrevet 179 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider