Kold Blomkålsret 04

Kold Blomkålsret 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anettesusan

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 stort Blomkålshoved
150 g.Kvag med urter eller krydderier
2 dl.creme fraiche
0.5 tsk.Karry
1 hovedsalat
250 g.fine ærter (kogte)
200 g.rejer
 Dild
 
Opskrift:
Rens og skyld blomkålen. Læg den evt. i koldt vand tilsat salt i 10 minutter.
Kog blomkålen til den er mør, ca. 15 minutter. Afkøl blomkålen og læg den godt afdryppede blomkål på et fad.Rør kvarg og creme fraice sammen. Hæld lidt af salatsausen over blomkålen og server resten til. Læg salat blade, kogte ærter og rejer omkring blomkålen. Pynt med dild og rejer. Tilbehør flutes.


karakterer:
Opskriften er vist 8354 gange,
og udskrevet 181 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu