Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kold Blomkålsret

Kold Blomkålsret , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anettesusan

Indsendt :



Ingredienser:
1 stort Blomkålshoved
150 g.Kvag med urter eller krydderier
2 dl.creme fraice
0.5 tsk.Karry
1 hovedsalat
250 g.fine ærter (kogte)
200 g.rejer
 Dild
 
Opskrift:
Rens og skyld blomkålen. Læg den evt. i koldt vand tilsat salt i 10 minutter.
Kog blomkålen til den er mør, ca. 15 minutter. Afkøl blomkålen og læg den godt afdryppede blomkål på et fad.Rør kvarg og creme fraice sammen. Hæld lidt af salatsausen over blomkålen og server resten til. Læg salat blade, kogte ærter og rejer omkring blomkålen. Pynt med dild og rejer. Tilbehør flutes.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7930 gange,
og udskrevet 178 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu