smeltet afkøles margarine300 g. smeltet afkøles margarine
1
dl.
kold kaffe1 dl. kold kaffe
Glasur: Glasur:
200
g.
flormelis200 g. flormelis
4
spsk.
smeltet margarine4 spsk. smeltet margarine
4
spsk.
kold kaffe4 spsk. kold kaffe
1
spsk.
cacao1 spsk. cacao
2
spsk.
vanillesukker2 spsk. vanillesukker
kokosmel kokosmel
Opskrift:
Pisk æg og sukker grundigt.
Rør mel, bagepulver, vanillesukker og cacao i æggemassen.
Rør mælken og den smeltede margarine i dejen.
Til sdst røres den kolde kaffe i og dejen røres til den er glat og ensartet.
Bag kagen ved 170 gr. i 30- 40 min i en velsmurt bradepande.
Når kagen er afkælet lid, røres glasuren sammen og smøres på, pyntes med kokosmel.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 8962 gange, og udskrevet 145 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider