Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indbagt Schweizerfilet

Indbagt Schweizerfilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Oprindelsesland : Schweiz

SchweizIndsendt :





Ingredienser:
1 kalvefilet eller en stor svinemørbrad
1 spsk.sennep
 Salt
 friskkværnet peber
 hvedemel
1-2 spsk.honning
150 g.røget spæk i skiver
1 spsk.stegefedt
300 g.butterdej
1 æg til pensling
 


Opskrift:

Fileten krydres og vendes i mel, steges i fedtet ved middelvarme, indtil den næsten ikke giver efter, når man trykker på den med tommelfingeren.

Lad den afkøle på en tallerken. Læg filetten på spækskiverne, de er lagt ved siden af hinanden, smør honning på og rul disse op om fileten. Rul dejen ud til en tykkelse på ca. 3 mm. Læg filetten på dejen således at der bliver en kant på 2 cm..

Kanten pensles med æg og filetten dækkes med resten af dejen. Tryk kanten godt og skær det resterende dej af. Dejen pensles med æg og der sekoreres med resten af dejen.

Sættes nederst i ovnen ved middel varme 25 - 35 min.

Før filetten sættes i ovnen sættes den køligt, hvis det er muligt.

Server med grønsalat.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 9312 gange,
og udskrevet 186 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mariann  -  2015-04-25 16:56:02
Hvor mange grader i ovnen