bl. rodfrugt (gulerod-pastinak-majroe-rødbede)740 g. bl. rodfrugt (gulerod-pastinak-majroe-rødbede)
olivenolie olivenolie
salt salt
peber peber
Opskrift:
Skræl rodfrugterne og skær dem i lige store stave - pommes frites stil- på 1 x 1 cm tykkelse og ca 5 cm lange. Vend dem med lidt olie salt og peber. Bred rodfrugterne ud på en bradepande så de ligger plant i et lag. Bag dem ved 200 grader i 30 - 40 minutter - vend dem 1 - 2 gange undervejs. Server til fisk kød eller fjerkræ.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(11 stemmer)
Opskriften er vist 18585 gange, og udskrevet 140 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider