Sät rosinerne/sultaninerne i blöd i romme.
Rör smöret blödt. Tilsät sukker, äg, vanillesukker, salt, qvark og sukkat og rör det godt sammen. Naar rosiner/sultaniner har opsuget rommen, vendes de i 1 -2 spsk mel. Hvedemel og bagepulver blandes godt, rosiner og sultaniner blandes i, og det hele röres godt sammen med de övrige ingredienser. Dejgen häldes i en velsmurt form.
Bages ved 180°C midt i ovnen i en time. Pröv med en strikkepind om kagen er färdig bagt.
Tips:
Hölder sig länge saftig pga. qvarken.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4001 gange, og udskrevet 77 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider