Bouillon suppe

Bouillon suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : Sandra

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 l.vand (kan fordeles i 2 gryder)
2 bouillonterninger, okse
2 bouillonterninger, grøntsag
1 kg.suppeurter
 salt
 peber
1 kg.kød- og melboller
 
Opskrift:
Vandet bringes i kog.
Bouillonterningerne tilsættes, hvis man bruger 2 gryder, så en af hver terning i hver gryde.
Salt og peber tilsættes.
Suppeurterne tilsættes og suppen koger 5-10 min.
Der skrues ned for varmen, så suppen ikke koger.
Kød- og melboller tilsættes og suppen simrer 5-10 min til kød- og melboller flyder oppe i toppen.


Tips:

Serveres med et stykke groft brød til Der er masser af suppe og man kan med fordel fryse suppen ned i potioner i fryseposer, så man altid har en nem færdigret i fryseren.





karakterer:
Opskriften er vist 53329 gange,
og udskrevet 213 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (33 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-03-30 15:38:17
Der mangler antal personer i opskriften☺️