Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bread & butter pudding med ingefær og lyse rosiner

Bread & butter pudding med ingefær og lyse rosiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tina

Indsendt :



Ingredienser:
150 g.tørt sødmælksfranskbrød uden skorpe
15 g.usaltet smør
50 g.store lyse rosiner eller tørrede tranebær
3.5 dl.mælk
0.5 dl.piskefløde
 revet skal af 0.5 citron
3 æg
85 g.flormelis
1 vaniljestang eller 1 spsk. rigtig vanilleekstrakt
 
Opskrift:
Smør brødskiverne, skær dem over diagonalt og læg dem smukt over­lappende i et lille ildfast fad. Læg dem så de spidse ender stritter opad. Strø rosiner mellem brødskiverne. Flæk vanillestangen og skrab kernerne ud med en lille kniv. Bland med sukkeret. Varm mælk og fløde i en lille gryde med den flækkede vanillestang. Rør æggene med vanillesukker i en skål. Hæld den meget varme mælk i æggene mens man pisker som en gal. Pisk til det er kølet lidt af. Hæld æggemælken over brødet på en lidt forsigtig måde, så det ikke sejler rundt. Bag ved 165 grader i ca. 30 min., til brødet er sprødt og lækkert ovenpå og cremen er stiv. Spis lun.



karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3285 gange,
og udskrevet 69 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2009-02-28 13:55:06
Denne skønne ret er fra min mad guru Camilla Plums hjemmeside den er også et besøg værd.