Pisk æggehviderne til de er stive - uden sukker. Vend derefter 1 spiseske sukker i hviden og pisk resten i til det er helt stift, og ikke falder ud af skålen når man vender bunden i vejret. Spredes ud på bagepapir som en cirkel.
Ovn: 120 grader
Bagetid: 1 time
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(74 stemmer)
Opskriften er vist 35229 gange, og udskrevet 260 gange.
Kommentarer
Frida - 2019-10-27 10:17:23 Nem og god opskrift. Det smager skønt
- 2019-03-17 21:24:28 det er en rigtig god opskrift og nem at lave
- 2018-10-19 11:38:19 Da jeg piskede sukkeret i blev det helt flydende og overhovedet ikke stift
Bodil Hansen - 2018-10-02 17:53:34 Spørgsmål? Min mor bagte en brade kage med mareng oven på. Det er ikke bedstefar med skæg. Hjælp
Doris Gundel - 2011-02-25 15:51:36 Den smager godt, flyd med frugter æbler, eller jørdbær og forskillige frugter kan man godt brug.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider