ost fx frisk mozzarella eller feta250 ost fx frisk mozzarella eller feta
100
g.
oliven eller soltørret tomat100 g. oliven eller soltørret tomat
50
g.
pinjekerner50 g. pinjekerner
krydderurter fx rosmarin krydderurter fx rosmarin
olivenolie olivenolie
Opskrift:
Rør gæren ud i lunt vand og tilsæt kærnemælk samt salt. Rør durumhvede og hvedemel i lidt ad gangen. Dæk skålen med plastfilm eller en pose og sæt den koldt natten over. Rør ost i tern, oliven, pinjekerner og krydderurter i dejen. Kom dejen i en smurt bradepande ca 22 x 30 cm. Pensl overfladen med olivenolie, og lad brøndet hæve 1 time et lunt sted. Bag brødet ved 210 grader i ca. 20 min. Skær brødet i lange skiver eller i firkanter afhængigt af formål. Tips! Brødet kan bages med og uden fyld. Lad fantasien og køkkenets indhold afgøre fyldet. Prøv græskarkerner eller tørrede bær. Eller prøv at erstatte durumhvedemelet med en grovere type mel, så du får flere sunde fibre på bordet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9499 gange, og udskrevet 149 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider