Suppebrød i bradepande

Suppebrød i bradepande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : ravenna

Indsendt :

Ingredienser:
0.25 pk.gær
3 dl.lunken vand
5 dl.kærnemælk
1 spsk.salt
250 g.durummel
500 g.hvedemel
250 ost fx frisk mozzarella eller feta
100 g.oliven eller soltørret tomat
50 g.pinjekerner
 krydderurter fx rosmarin
 olivenolie
 
Opskrift:
Rør gæren ud i lunt vand og tilsæt kærnemælk samt salt. Rør durumhvede og hvedemel i lidt ad gangen. Dæk skålen med plastfilm eller en pose og sæt den koldt natten over. Rør ost i tern, oliven, pinjekerner og krydderurter i dejen. Kom dejen i en smurt bradepande ca 22 x 30 cm. Pensl overfladen med olivenolie, og lad brøndet hæve 1 time et lunt sted. Bag brødet ved 210 grader i ca. 20 min. Skær brødet i lange skiver eller i firkanter afhængigt af formål. Tips! Brødet kan bages med og uden fyld. Lad fantasien og køkkenets indhold afgøre fyldet. Prøv græskarkerner eller tørrede bær. Eller prøv at erstatte durumhvedemelet med en grovere type mel, så du får flere sunde fibre på bordet.


karakterer:
Opskriften er vist 9728 gange,
og udskrevet 153 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu