pestro m soltørret tomat1 spsk. pestro m soltørret tomat
1
ds.
hk tomater1 ds. hk tomater
5
dl.
hønsebouillon5 dl. hønsebouillon
75
g.
mascarpone ost eller anden flødeost75 g. mascarpone ost eller anden flødeost
salt salt
peber peber
100
g.
pasta fx puntalette100 g. pasta fx puntalette
1
tsk.
grøn pesto1 tsk. grøn pesto
Opskrift:
Sautér løg hakket hvidløg, og chili i tern i olivenolie i ca 5 min, til de er møre. Tilsæt pestro, og hk tomater og bouillon og lade suppen koge i 15 min. Blend suppen med flødeost og smag til med salt og peber. Tilsæt kogt pasta og kog suppen op. Serveres rygende varm med pesto på toppen
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 9551 gange, og udskrevet 210 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider