Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Italiensk cremet peber-tomat suppe med pasta

Italiensk cremet peber-tomat suppe med pasta , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ej fryseegnet

Indsendt af : ravenna

Indsendt :



Ingredienser:
1 hakket løg
2 fedhvidløg
2 peberfrugter
2 røde chili u kerner
 olivenolie
1 spsk.pestro m soltørret tomat
1 ds.hk tomater
5 dl.hønsebouillon
75 g.mascarpone ost eller anden flødeost
 salt
 peber
100 g.pasta fx puntalette
1 tsk.grøn pesto
 
Opskrift:
Sautér løg hakket hvidløg, og chili i tern i olivenolie i ca 5 min, til de er møre. Tilsæt pestro, og hk tomater og bouillon og lade suppen koge i 15 min. Blend suppen med flødeost og smag til med salt og peber. Tilsæt kogt pasta og kog suppen op. Serveres rygende varm med pesto på toppen


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9350 gange,
og udskrevet 194 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu