Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gullaschsuppe 04

Gullaschsuppe 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : Ravenna

Indsendt :



Ingredienser:
350 g.oksekød i små tern
150 g.bacon i tern
1 spsk.paprika
1 lille dåse konc tomatpure
1 løg
1 stilkbladselleri
1 gulerod
2 bagekartofler
1 ds.flåede tomater
1 l.hønsebouillon
 salt
 peber
 
1 dl.creme fraiche 18%
 
Opskrift:
Brun oksekød og bacon i en gryde. Krydr med paprika. Kom hakket løg, snittet bladselleri, gulerod og kartoffel i små tern, flåede tomater samt bouillon ved,og lad suppen koge ved svag varme i ca 30 min.
Servere suppen rygende varm med en skefuld cremefraiche på toppen.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7513 gange,
og udskrevet 133 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

larstub  -  2012-10-23 04:57:47
Find 5 fejl - måske flere... Tomatpure, Flåede tomater, Bladselleri, HØNSEboullion, og server med Cremefraiche, har intet at gøre i en original Gullaschsuppe... Mangler til gengæld kommen og laurbærblade. Denne opskrift er lige så langt fra Gullaschsuppe som den er fra en helstegt oksemørbrad med bearnaisesauce og bagte kartofler...Det er muligt at den smager udmærket, men Gullaschsuppe er det ikke!