lille dåse konc tomatpure1 lille dåse konc tomatpure
1
løg1 løg
1
stilk
bladselleri1 stilk bladselleri
1
gulerod1 gulerod
2
bagekartofler2 bagekartofler
1
ds.
flåede tomater1 ds. flåede tomater
1
l.
hønsebouillon1 l. hønsebouillon
salt salt
peber peber
1
dl.
creme fraiche 18%1 dl. creme fraiche 18%
Opskrift:
Brun oksekød og bacon i en gryde. Krydr med paprika. Kom hakket løg, snittet bladselleri, gulerod og kartoffel i små tern, flåede tomater samt bouillon ved,og lad suppen koge ved svag varme i ca 30 min.
Servere suppen rygende varm med en skefuld cremefraiche på toppen.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 7683 gange, og udskrevet 143 gange.
Kommentarer
larstub - 2012-10-23 04:57:47 Find 5 fejl - måske flere... Tomatpure, Flåede tomater, Bladselleri, HØNSEboullion, og server med Cremefraiche, har intet at gøre i en original Gullaschsuppe... Mangler til gengæld kommen og laurbærblade. Denne opskrift er lige så langt fra Gullaschsuppe som den er fra en helstegt oksemørbrad med bearnaisesauce og bagte kartofler...Det er muligt at den smager udmærket, men Gullaschsuppe er det ikke!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider