Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Spanske frikadeller

Spanske frikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :


Spanske frikadeller, billede 4 Spanske frikadeller, billede 1 Spanske frikadeller, billede 2 Spanske frikadeller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.hakket kalvekød
250 g.hakket oksekød
1 spsk.persille frisk
1 fedhvidløg
1 rød peberfrugt
 salt
 peber
 
0.5 dl.olivenolie
 
 Sauce:
2 ds.hakkede tomater
200 g.løg
2 spsk.olivenolie
2 dl.grønsagsboillon
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
7 dl.vand
4 dl.ris
1 tsk.salt
 
Opskrift:
bland kødet med salt, peber, hakket persille, hvidløg og peberfrugt. form det til frikadeller og brunet lidt på panden.

De hakkede løg brunes i en lille gryde, de flåede tomater kommes i, tilføj bouillon, smag til med salt og peber.

Saucen hældes over frikadellerne og stå og småsimre i ca 20 minutter.

Serveres med ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (61 stemmer)

Opskriften er vist 80297 gange,
og udskrevet 1898 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

elisabeth  -  2012-09-25 18:58:31
gode frikadeller men sovsen var lidt smageløs,l synes dem fra min familie. jeg kunne nu også lide sovsen.

Nina Buhmann Vauvert  -  0000-00-00 00:00:00
Frisk koriander/hakkede sorte oliven af god kvalitet kunne måske bidrage til smagsoplevelsen. Og hvis man ti stedet for at tilsætte peberfrugter til farsen, blancherer disse, halverer dem og fyldte dem halvt op med fars (event. drysset med spansk, reven ost ) og grillde peberfrugterne, ville de være en lækker "tapas2