Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Makrelmousse med rejesalat

Makrelmousse med rejesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Makrelmousse med rejesalat, billede 4 Makrelmousse med rejesalat, billede 1 Makrelmousse med rejesalat, billede 2 Makrelmousse med rejesalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 ds.makrel i tomat
10-12 husblasblade
1 revet løg eller blendet
 salt
 peber
½ bdt.persille
 citronsaft
4 dl.piskefløde
4 æggehvider
 
 Rejesalat:
200 g.rejer
150 g.mayonaise
1 dl.cremefraiche
 lidt kogt finthakket pasta
 salt
 peber
 sukker
 
 Pynt:
 salatblade
 kvarte æg
 cherrytomater
 agurkeskiver
 citronskiver
 
Opskrift:
Mos makrel med en gaffel. Læg husblasen 5 min. i koldt vand og smelt bladene over svag varme (jeg gør det altid direkte i en kasserolle ved meget svag varme og det fungerer). Rør saft af en ½ citron i den smeltede husblas og rør den i makrelmosen sammen med revet løg, hakket persille og krydderier efter smag. Vend den piskede fløde og piskede æggehvider i, og fyld massen i en skyllet springform eller randform, der står koldt natten over.

Rør mayonaise sammen med cremefraiche og smag til med citronsaft, salt, peber og lidt sukker. Vend rejerne og lidt kogt finthakket pasta i mayonaisen. Vend moussen ud på et fad pyntet med salatblade, og fyld rejesalaten i midten (hvis der er brugt en randform). Pynt med fine snoede agurkeskiver, cherrytomater, kvarte æg og citronskiver rundt om makrelmoussen.

Server med lune flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 20871 gange,
og udskrevet 301 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu