Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Carpaccio med røget svinemørbrad

Carpaccio med røget svinemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Røget svineMørbrad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.røget svinemørbrad
1 stor håndfuld rucola salat
 Hel parmesanost
 Olivenolie
 Peber
 
Opskrift:
Skær mørbraden i skiver på ca. 1 millimeter (Lid tykkere end man normalt vil bruge til carpaccio, da kødet er tilberedt). Del rucolaen groft og fordel den på fire tallerkner, læg skiver af mørbrad rundt i kanten, høvl skiver af parmesanost over med en tyndskræller, hæld lidt god olivenolie over og krydder med groftkværnet peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (15 stemmer)

Opskriften er vist 30569 gange,
og udskrevet 457 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Conny  -  2011-04-07 23:51:37
Helt perfekt - har også prøvet med presset hvidløg - smurt nænsomt på salaten - så synger fuglene her hos mig til en kæmpe lækkerbid.