stor håndfuld rucola salat 1 stor håndfuld rucola salat
Hel parmesanost Hel parmesanost
Olivenolie Olivenolie
Peber Peber
Opskrift:
Skær mørbraden i skiver på ca. 1 millimeter (Lid tykkere end man normalt vil bruge til carpaccio, da kødet er tilberedt). Del rucolaen groft og fordel den på fire tallerkner, læg skiver af mørbrad rundt i kanten, høvl skiver af parmesanost over med en tyndskræller, hæld lidt god olivenolie over og krydder med groftkværnet peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(15 stemmer)
Opskriften er vist 31236 gange, og udskrevet 463 gange.
Kommentarer
Conny - 2011-04-07 23:51:37 Helt perfekt - har også prøvet med presset hvidløg - smurt nænsomt på salaten - så synger fuglene her hos mig til en kæmpe lækkerbid.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider