Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fastelavnsboller 09

Fastelavnsboller 09, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

KagerRet : Kager - Fastelavnsboller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidFastelavn

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Brandko

Indsendt :



Ingredienser:
1 dl.lunkent vand
50 g.gær
175 g.margerine
1 tsk.salt
1 spsk.sukker
1 dl.ymer
1 æg
 
 Fyld:
 Kagecreme fra f.eks. dr oetker
 
Opskrift:
Vand og gær røres sammen.
Margarinen smuldres i melet. Vand, salt, sukker, ymer og æg tilsættes, hvorefter dejen æltes sammen. Derefter skal dejen stilles til hævning et lunt sted i ca. 40 min.

Dejen slåes ned og deles i to eller tre stykker, som hver især rulles ud og skæres i firkanter, ca 10 x 10 cm. En spsk. creme fordeles på hver firkant, hvorefter dejen pakkes godt omkring cremen. Bollerne stilles på en plase med sammenføjningen nedad, tryk gerne forsigtigt på bollerne tilsidst, så de er helt lukket.

Bollerne skal efterhæve i 10 min, hvorefter de skal pensles med mælk eller æg og bages i ca. 15 min ved 200 grader.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gammeldags fastelavnboller

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4373 gange,
og udskrevet 94 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu