Baileys Cheesecake

Baileys Cheesecake, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers

Kager i formRet : Kager i form - Cheesecake

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Susan Andersen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
225 g.digestivekiks
125 g.lurpak smør
12 spsk.baileys
6 små blade husblas
400 g.flødeost naturel
50 g.flormelis
3 dl.piskefløde
0.5 tsk.cacao
 høvlet chokolade
 
Opskrift:
Knus kiksene. Smelt smørret og de knuste kiks heri.
Læg det ned i en 20-25 cm springform og pres det ned med bagsiden af en ske.
Forbered husblassen. Varm Baileyen op i en gryde og hæld husblassen heri under omrøring.
Køl det ned. Bland flødeost og flormelis i en skål til det er blødt.
Hæld Baileyen i og rør det godt sammen.
I en anden skål piskes fløden (ikke helt stift). Bland det i flødeosten med let hånd.
Hæld det over kiksebunden og køl det i ca. tre timer.
Tag kagen ud og pynt med høvlet chokolade og cacao.

Tips:

Et godt tip. For at få husblassen helt opløst, kan man putte husblassen i en kop tilsat 1-2 spsk. vand, og gi dt 10 sec. i microovnen. Hvis det ikke er nok, gi den da 5 sec mere. Bare pas på, den ikke kommer til at koge. Den smager bare MUMS ;-)


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Cheesecake

karakterer:
Opskriften er vist 36551 gange,
og udskrevet 1083 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

viki  -  2011-05-24 21:59:35
kan man lave opskriften uden husblas eller erstatte husblas med noget andet?

Sissel  -  2010-07-19 14:35:21
Rigtig god kage, som er et stort hit hver gang jeg laver den. Den er hverken for sød eller vammel, men har en dejlig frisk smag.

Kirsten og Per  -  2009-04-19 09:25:56
Den kage blev rost af alle, men vi brugte USALTET SMØR, det blev den meget bedre af, der er salt i kiks og smør, derfor kan bunden virke lidt salt med almindelig smør.

Kirsten og Per  -  2009-03-13 09:18:11
En rigtig god og nem dessert, pyntede kun med reven mørk chokolade.4 gæster var prøveklude, alle sagde god for den . Skal bruges til Pers Madhold 60+ afslutnig, hvor de skal bevise over for damerne, at de har lært noget i den forløbne sæson.