smeltet (plante)margarine300 g. smeltet (plante)margarine
Glasur: Glasur:
200
g.
(plante)margarine200 g. (plante)margarine
7
spsk.
færdiglaver kaffe7 spsk. færdiglaver kaffe
2.5
spsk.
kakao2.5 spsk. kakao
3
tsk.
vanillie3 tsk. vanillie
100
g.
kokosmel100 g. kokosmel
375
g.
flormelis 375 g. flormelis
Opskrift:
Sukker og æg piskes godt. Mel, vanillie, kakao og bagepulver blandes og hældes skiftevis med mælken i dejen. Til sidst røres den smeltede, afkølede margarine i. Bages i en smurt bradepande (ca.28*41 cm.) ved 190grader i ca. 20-25 min. på nederste rille. når kagen er afkølet - behøver ikke at blive kold - lægges kakaoglasur på hele overfladen.
Alle indgredienser til glasuren varmes i en gryde og påsmøres
Tips:
Kagen er eftersignde bedst når den har været i fryseren.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4619 gange, og udskrevet 69 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider