Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chokoladeroulade med chokoladefyld

Chokoladeroulade med chokoladefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Diverse Kagetilbehør

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandTilberedningstid : 30 minutter

Fryseegnet : Kan nedfryses i skiver

Indsendt af : Nikoline

Indsendt :


Chokoladeroulade med chokoladefyld, billede 4 Chokoladeroulade med chokoladefyld, billede 1 Chokoladeroulade med chokoladefyld, billede 2 Chokoladeroulade med chokoladefyld, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
3 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Kaffe. instant. pulver 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 20 gram
   
Opskrift:
Start med at varme fløde, chokolade og kaffepulver i en lille gryde skurart så chokoladen er smeltet, sættes på køl, gerne til næste dag.

Sæt ovnen på 225 grader. Læg bagepapir i en bradepande på 30x40 cm.

Pisk æg og sukker godt sammen. Bland kartoffel mel, Kakao og bagepulver i. (rør det hele sammen)

Kom dejen i en bradepande og bag den i midten af ovnen 5-7 minutter. (husk at holde øje med dejen, for hvis den bliver bagt for meget, kan den ikke rulles!)

VEND! kagen ud på et stykke bagepapir med sukker. Fjern papiret den er bagt på og lade den afkøle på en rist i et par minutter.

Pisk de kolde fløde/chokoladeblanding stiv og fordel det ud over hele roulade bunden/dejen og rul den nu sammen på den lange led (Stille og roligt)

Tips:

Man kan smelte noqet chokolade og sprøjte det på gennem et papirkræmmerhus.. (Pønt det eventuelt med noget guldstøv) Eller mal det med noget syltetøj!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (20 stemmer)

Opskriften er vist 47215 gange,
og udskrevet 553 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 12177 (2899 kcal)
KJ pr. Pers. 1014 (241 kcal)
Vægt ialt 914 gram
Vægt pr. Pers. 76 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1332 KJ (317 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 17.1 gram
Kulhydrat 35.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu