Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Valentine chokoladekage

Valentine chokoladekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ukendt

Indsendt af : Josephine

Indsendt :



Ingredienser:
450 g.hakket mørk chokolade
2.5 dl.piskefløde
6 æg
4 spsk.sukker
1 tsk.vanillesukker
1 dl.hvedemel
 
Opskrift:
Opvarm ovnen til 170 grader. Dæk bunden på en springform med smurt bagepapir og smør kanten med olie el. lign. Smelt chokoladen sammen med piskefløde under omrøring i vandbad ved ikke for stærk varme. Tag chokoladen af varmen og afkøl. Pisk æg, sukker og vanillesukker i et vandbad ved ikke for kraftig varme. Pisk i ca. 5 min. til blandningen er tyk, skummende og fordoblet i størrelse. Tag æggeblandningen af varmen og vend melet og halvdelen af chokoladeblandningen i. Vend derefter resten af chokoladeblandningen i, lidt af gangen. Hæld derefter dejen i formen. Bag i ca. 45 min. eller til kagen føles fast.

Kagen afkøles i formen i ca. 5 min, gerne længere tid. Fjern kanten på formen og sæt kagen til afkøling. Når den er kold, stilles den i køleskabet i ca. 3-4 timer, til den er helt stiv.

Tips:

Du kan efter gen smag pynte med mynteblade, frosne bær og/ el. vanilie is.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (10 stemmer)

Opskriften er vist 6025 gange,
og udskrevet 97 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu