Kalvefarsruller med ostefyld
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Raspen lægges i blød i vandet i nogle minutter eller kartoflerne moses.
Kødet blandes med salt, peber, rasp eller de mosede kartofler. og vand.
Blandingen røres til en fars med æg og fløde.
Smør farsen ud på et vandskyllet skærebræt i ca. 1 cm. tykkelse. Farsen skære ud i firkanter på 8 X 10 cm. Lig et stykke ost på hver firkant og rul sammen til roulader. Brun rouladerne på stegepanden, og lad dem stege færdig ved svag varme. Kom rouladerne på et varmt fad og kog panden af med fløde og smag sauce til. Hæld saucen over rouladerne. Servér med grønsager og evt. råstegte kartofler. |
|
Opskriften er vist 14466 gange,
og udskrevet 365 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne